View Single Post
Staro Jučer, 18:49   #3
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pretpostavljam da si bacio oko na "Storage Paths"?
Evo moje iskustvo, isto sam tražio neki DMS...

Sad si opisao vrlo slično kako i ja imam.
Zavrtio sam paperless u dockeru i radi to nekako, za nove dokumente.
Nisam još ni razmišljao kako povući postojeću strukturu foldera jer koliko vidim ovaj uvijek uvlači u "originals" i prekodirava u "archive", pritom presloži storage path.
Ono što mene iritira ili još nisam skužio kako radi:
  • mobilna app radi loše. Nisam uspio namjestiti da žena i ja s mobitela trpamo dokumente kao dva različita usera i da ih oboje vidimo - kako god postavim, uvijek je owner taj logirani user i drugi ih ne vidi. Riješio tako da sam nas oboje ulogirao kao administratora
  • paperless share app na mobaču začudo radi dobro, ali opet isti login = admin.
  • ja bi rado da ne radi prekodiravanje PDFa i troši prostor, nego da ako može ostavi original file
  • i nakon 600+ dokumenata tagiranje i dalje ne radi kako treba. Ne znam koliko mu treba da nauči, ali jednostavne dokumente trpa pod krivi Correspondent, isto i za tagove. Još mi se najbolje pokazalo tagovi točno po zadanom stringu. A nije da nisam probao, ubacivao mu na desetke sličnih doc, između njih pokretao create_classifier, retagger itd. Bolje je, ali fula i dalje
  • dohvat dokumenata s eksternog maila radi ok, ali na neku foru osim attachmenta ubaci i .eml u dokumente iako ne bi trebao po postavkama. Jedino nisam skužio kako pristup na gmail složiti, neka komplikacija je tu.
  • Imam tiku i gotenberg instalirane, ali nisam zasad puno takvih dokumenata ubacivao, zaleti se pokoji .doc, .odt i sl. i sve je prožvakao.
  • povezivanje 2 dokumenta, npr. račun i potvrda uplate nekako mi nije baš dobro riješeno. Ne znam kako bi to uopće izveo osim da kasnije pretražujem npr. po PNB ili tako nešto.
Code:
Statistics
Total documents: 658
Total characters: 1,813,044
PDF (89.5%)
JPEG (7.8%)
PNG (1.2%)
DOC (0.5%)
ODT (0.3%)
Other (0.8%)
c-shadow je offline   Reply With Quote