Citiraj:
Autor 1v@n
Ovo je ok ako razmišljaš iz perspektive casual korisnika i ne zagrebeš ispod površine.
Ono što Apple ima daleko ispred svih je MDM.
Kad ćeš morat firmu opremiti uređajima i imati ih pod kontrolom, naučiš cijeniti taj ekosustav.
Prešli smo sa Samsunga na Apple i IT-evac nam se pomladio… kosa mu sporije opada i smršavio je poprilično 
Veli preporod što se tiče administracije i rješavanja problema
|
Što koristi za MDM? Airwatch, Intune, nešto Appleovo? Baš me zanima.
A što se tiče novih jojofona, ja škicam obični 17, na Amazon.de ih vidim ima tj nema zelenih i bijelih, ostalih boja ima, ali se čeka cca 2tj...do mailbox.de, pa onda još do Hr...ali dobro nema žurbe, vj ću na kraju uzet kao i svaki put do sada neki original zapakiran sa njuskala po nižoj cijeni.
Već sam ponavljao to tu, ali žena i ja imamo "taktiku", ja si uzmem novog, a njoj proslijedim stari i tako zapravo koristimo 1 jojofon 6-8 godina.
I sada me zanima koji bi to Android odradio na prvoj originalnoj bateriji i da naravno dobiva cijelo vrijeme najnovije updatee, tako da za mene jabuka vrijedi ako ništa, barem zbog toga jer ih mi baš iscjedimo.
Trenutno sam na 14, a gđa je na XR kojemu je baterija ošla totalno u kiflu, evo "jedva" izdržao mob 7 godina (moram priznati da ne znam da li sam ovoliko dugo imao glupofone

, fun fact imam SE k750 koji mi služi kao budilica

).

Inače ne bi ni kupovao mob, sada me sexa dio gdje nije više lightning nego USB C, pa više ne možemo okolo nositi 1 kabel, ali dobro, 1st world problem.