View Single Post
Staro 29.06.2025., 00:16   #4365
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor strikoo Pregled postova
90 dana meso + jaja + voda uz 16/8 vremenski ograničeno hranjenje i bit ćeš osjetljiv na inzulin kao beba. Nakon toga uvesti ostalo po malo bez "junk food" i sranja iz dućana. Jesti cjelovitu hranu. Bez alkohola, sokova...
Za test dodati cink, d3+k2, bor i magnezij
Ashwagandu da ti snizi kortizol (ako si anksiozan i pod stresom)
Maksimalno se riješiti stresa
Spavati uredno 8-9 sati
Trenirati 3x tjedno
Ponoviti testiranje nakon 6 mjeseci
Nesto slicno sam napravio, ali nisu bili iskljucivo meso i jaja, nego je bilo i sira te povrca. U minusu sam trenutno 24 kile od polovice veljace, muskulatura je znacajno pojacana te je psiha stvarno odlicna, sto mi jeste najveci plus.
Prije par tjedana sam uveo nesto UH, vecinom iz rize, a od prije tjedan dana i nesto wheya i kreatina iza treninga. Posto sam do unazad par tjedana isao stvarno nisko sa kalorijama, a sad ovom rizom pojacao malo te kalorije, osjeti se znacajan boost na kilazama na treningu, ali se i osjecam malo napuhano, pa mozda i prekinem sa tim unosom UH, iako je jako mala kolicina. Dati cu jos par tjedana fore tome (jer mi je riza za rucak u rangu najboljeg deserta ), ali ako ostanem ovako bloated, leti to vani. U planu mi je skinuti jos nekih 17-18 kila do kraja godine.
Od suplementacije koristim gore navedeni whey i kreatin, te jos uz to magnezijum bysglicynate, neki multivitamin te Omega 3. Htio sam i tu ashwaganadu naruciti, ali nisam bio siguran sta je, a zvucala mi je kao neki booster, pa na kraju nisam
Spavam vecinom dobro, mada mi se zna dogoditi onako jednom tjedno da spavam samo 2-3 sata u noci.
WraGG je offline   Reply With Quote