Citiraj:
Autor PR3DA70R
|
Ma uzeo sam ovoga jer je imao dobre recenzije, i što je najbolje, bilo je jako puno pohvala za brzinu dostave u recenzijama. Tipa došlo mi za tjedan dana i slično. Evo još mi nije došlo, iako je po trackingu u HR i to kod dostavljača već 3 dana. Krajnji rok je 6.7. pa onda mogu tražiti povrat novaca ako ne dođe.
Prije mi se znalo dešavati da taj njihov tracking netko izgleda nabada bez veze, da je lažan, ali mi se to već dugo nije desilo. Baš naprotiv, Ali mi je postao br1 za sve kupovine zbog dobre politike prema kupcima.
EDIT: Evo danas mi je napokon stigao nakon malo više od mj dana čekanja. Samo na brzinu sam ga isprobao na poslu i poprilično je OK, rekao bih da je tu negdje kao sprej. Sprej ima najveću prednost zbog one slamčice koja se može svugdje zagurati, tu toga nema.

Ali sada mogu čistiti kompove, konzole, klime, odvlaživače, auto....svašta nešto, bez da stalno kupujem sprejeve. Jedino nigdje u uputama ne piše koji je neki vremenski siguran period za upotrebu. Npr da piše koristi ga max 5 min, pa ga pusti 15min da se ohladi i slično.
EDIT2: Koristio sam krivi nastavak na prvoj probi, sa pravim nastavkom sam išao klimu doma isprašit i napravio kažin od stana.

Ugl, ovo čudo je puno puno jače od spreja (neusporedivo je) i nema te kondenzacije i slično. Rekao bih da je prva brzina isto malo jača od spreja, a druga ubija. Ugl, za sada oduševljen.