Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.06.2025., 15:50   #81276
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
A do sad sam na posel išel sa Fabiom 1.4 benzincem. Guta, a ne ide. Insignia isto troši. Po tvojoj logici Sveto trojstvo je super, a Opel sranje.
Apsolutno. Imali smo opel u kući. Mogli smo viksu kupiti kolliko se para utuklo u to govno. Jedino kaj je valjalo je isuzu motor.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Da.

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Ispod 100 eura.
https://www.euroton.si/hr-hr/avtodel...p-1566268.aspx
Sad će netko reći to je kinez. Je, ali ADAC ih je testiral i od 50 guma one su među prvih 10. Ja nisam pilot F1, ali koliko sam ih do sad vozio vrhunski drže i po kiši i po suhom. Kažu da su gume malo mekše i da se više troše. OK. Nek izdrže 2 godine, a hoće. U 4 godine imat ću 2 puta nove. Ili uzet Conti pa ih raubat i upitno je kak će držat nakon 3 godine.
ADAC je shema tko više plati ima bolje rezultate. Ne bi kineza kupio ni pod razno. A to kaj se negdje ta guma stavlja kao prva ugradnja ne znači ništa. Stavlja se i conti eco pa svi znamo da je govno. Samo par maloiumnika koje poznajem tvrde da je conti eco super guma.

Continental, bridgestone, michelin, hankog, kebler itd..ima guma za svačiji džep. Samo nemok kineza koji je boga pitaj kakav nakon dvije godine.
Hamm je offline   Reply With Quote