View Single Post
Staro 03.06.2025., 00:37   #293
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Očekivao sam da je onaj na kraju prve rečenice bio dovoljan hint…očito nije
OK, razumijem Nije mi browser iz nekog razloga učitao smajliće pa nisam odmah vidio.

Citiraj:
Ne znam zašto si ogorčen toliko na Red Bull. Ne volim ih ni ja, ali dominacija jednog tima gura ostale naprijed.
Eto i drugi puta me nisi shvatio. Nisam ogorčen, samo volim srat i pljuvat po njima jer su licemjerne plačipičke, prvenstveno crkotina Čmarko, a onda ovaj "sextam i drkam na svoje PiaRuše u tajicama jer mi je žena postala časna sestra" Horner, that's all. Subjektivno mišljenje iz navijačkog kuta gledanja. Ono, roastam govnare, što je loše u tom? Ionako ne znaju tko sam ja Slobodno može koji kontraargument a ne disertacija Sandre Benčić sa filozofskog fakulteta i njene 16. godine studija "Oslobodite se mržnje" ili slobodna interpretacija recitala "Sunscreen". Ono, nemam predrasuda i problema, mrzim sve jednakim intenzitetom

Citiraj:
Money makes the world go round. Imaš 20 ljudi koji su najbolji od najboljih u tome što rade, a opet ovise o timu ljudi i genijalnosti pojedinaca koji će naći i iskoristiti rupu u pravilima jer to je jedino što čini razliku.
U F1 je to Adrian Newey koji je konstanta u uspješnosti timova u modernoj eri F1. Da bi dobio šanse za biti prvak, nije više dovoljna samo genijalnost za volanom.
Kupi najbolje od najboljih s neograničenim budžetom koji imaš i to je to. U svakom sportu je ista priča. Nogomet je najbolji primjer.

Misliš da je Amerikancima stalo do fanova? Karte za F1 nikad skuplje i samo rastu. Prioritet je pred kameru dovesti šupljoglave influencere i postati sadržaj u kojem vozači žongliraju lopticama kao trenirani majmuni.

Očito je da to sve ide u krasan k, ne vidim svrhu u sekiranju. Kao što se pojavio Red Bull, tako će doći novi Red Bull i opet će se masa “pravih fanova” složiti u hejtanju i tako u krug.
Prekjučer Ferrari, jučer Mercedes, danas Red Bull, sutra vjerojatno Aston Martin.
To je to, nema dalje. Gasi internet, motaj kablove. Čemu onda dalje išta da se piše? Ključamo temu i bok jer sve se zna što je i kako bude. Čemu ikakve sekirancije onda oko ičega? Čemu ikakvo zanimanje onda za bilo što? Iako mislim da je ovu priču valjalo zaokružiti i završiti sa nekim evergreen hitom tipa "pametnome dosta", "tako je kako je", "svi su oni isti", "sve je to kruha i igara", "misliš da je njih briga za tebe", "posveti se svom životu, imaš pametnijih stvari za brinuti se".

Citiraj:
Uživaj dok traje ovakva “ravnopravnost” gdje McLaren dominira, Max pizdi jer ne dominira, Sauber može završiti u top 5, a Ferrari pogađa strategije
Hvala, budem, uživati ću svake sekunde u istoj i ne ne samo da ću se posvetiti tom uživanju, nego i maksimalno ogorčenom pljuvanju po Ded Bullu na svakom uglu, tako da ću blagajnici u Lidlu u facu reći, kad me pita je li to sve, kažem "NIJE jebote!!! Jebeni Ded Bull mora propasti jer su instant momčad bez srca i duše i pravih navijača. Fak jes", okrenem se i odem. I to je to. Pametnom dosta.

Šaljem pozdrave na neko neodređeno vrijeme

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.08.2025. u 11:08.
Brko je offline   Reply With Quote