Citiraj:
Autor tomek@vz
Par korisnih informacija za vlasnike hibrida ili one koji planiraju kupnju...ovo je vezano uz Toyotu ali ne vjerujem da je kod drugih proizvođača znatno drugačije:
|
Ima dobrih stavki ali ima i malo preuveličavanja.
Recimo to kočenje, da, zakopa se na kraju. Nije sad nešto super neugodno ali ako si kao ja u istom danu više puta prelazio iz TC automatike u Priusa to kužiš, no s vremenom posve otupiš na to. Ili sam pak, ako bi baš htio onu nježnu tranziciju, prebacio u Neutral par metara prije potpunog zaustavljanja.
Zvukove malo preuveličava.
EV mod sam po sebi je neupotrebljiv osim za creepanje u garaži i to je točno.
Njihanje auta u Neutralu? Pa za početak kad ga pališ to nećeš skužit jer moraš držat kočnicu. A mislim da nitko normalan ne drži auto parkiran u Neutralu.
EVAP, da, i kako je rekao ono je fakat ekstrem i to samo ako ne zatvoriš poklopac potpuno pa ne moraš ponovno pritiskat tipku za otvaranje poklopca.
Veći je i puno puno češći problem prepunjavanje odnosno naše ''puni ga do čepa'' punjenje gdje će ti bacit check engine lampicu zbog EVAP errora. Obavezno stat na prvi klik.
Hlađenje baterije, definitivno. Imali smo gro slučajeva, većinom ljeti gdje bi se ekipa žalila tj prijavljivala da im je auto izbacio Hybrid system cooling error na ekranu. Jednostavno otvoriš poklopac, pokupiš mucice sa filtera i ideš dalje. Greška se sama poništi nakon minutu dvije kad sustav primjeti dovoljan airflow. Ili jednostavno to radiš samostalno jednom mjesečno kao preventivu.
I da tek tamo od 2017 su imali filter, prije je bio samo grill i vent
E da, i ono Ready je isto dobar info za ekipu jer nam je ekipa za čišćenje nebrojeno puta ispraznila akumulator jer bi ga držali u acc modu i pustili muziku dok čiste. Dok ne piše ready auto nije ''upaljen'' i neće startat motor. Odnosno ako samo stisneš start/stop bez pritiskanja kočnice, auto ide u acc mod.