Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.05.2025., 09:14   #81019
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Od jednog takvog poput tebe sam ja kupio auto. Kad sam vidio kako je servisiran auto popiz..o sam.
Šta reć o vlasniku koliko ga BK kad na prvom servisu gdje na čepu od ulja velikim slovima piše 0w20 Dexos 1, a u servisu ti stave 5w30.
I onda znam da ga boli ona stvar kad mi proda auto da li će motor otići u krasni k..ac. Jer ne zna on mišta, auto je pod garancijom i tak su u servisu radili.
Tak da me taj odnos prema autu jako smeta.
1500 eura sam već uložio u auto i čeka me još oko 500 eura da auto vratim u Tip Top stanje. A to su stvari koje nisam mogao vidjeti, a vlasnik je znao.
A jebiga frende onda kupi novi auto, to ti je najsigurnije.
Kad sam uzeo novu mazgu, prvu godinu sam napravio 15k, iako je servisni interval 10k ili godinu dana, uredno sam isao na 7k na promjenu ulja tako da sam nakon godinu dana zapravo 2 puta ulje mijenjao.
Nisu svi kao mi, da pazimo na te stvari. Ima svakakve ekipe, pogotovo ekipe koja uzme svaki put novi autopred istek garancije. Naravno da ih bk za ulje i intervale ako su servisirani po uvjetima proizvodjaca.

Ako smijem pitati (ne provociram i nezelim biti ovaj put hejter) ali koji to brendovi imaju 30k ili dvije godine? Samo svabi ili jos pokoji?

Kad sam uzimao kadeta ljepo me lik pitao koliko radim godisnje, nakon sto sam mu rekao oko 12k, malo je napravio facu i reko mi ajde nemoj preko 10k a da ne promijenis ulje. Tako da bih ja vise isao u smjeru jebote kramp od proizvodjaca nego hejt prema ekipi koja servisira prema zadanim uvjetima....

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 28.05.2025. u 09:20.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote