Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.05.2025., 22:34   #80804
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
@Neo-ST,

nadam se da si nasao carape u masini

Jer moja je istraga zavrsena, naime, nasao sam SD karticu koja mi prije godinu ili dvije, odletila negdje u autu. Gdje se sakrila? U ventilaciji! Tako je skocila, da je pikirala u resetke ventilacije, te se parkirala u sredini konzole.

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Poanta price je - nek ovi nemozemovci ne fantaziraju sa biciklizmom po Zagrebu, samo Zagreb ima vece visinske razlike od jedne Danske ili Nizozemske...
Na stranu bicikli, mnogi ne znaju da sadasnji imaju strategiju i nisu jednom ulovljeni u njenom zazivanju :

Citiraj:
Nacional.hr u posjedu je videosnimke online edukacije članstva Možemo! na kojoj se zagovara prometni kolaps kako bi ljudi odustali od automobila.

Podsjetimo, Nacional je prije dva tjedna dobio intrigantnu dvosatnu videosnimku online interne edukacije članstva Možemo!, od 21. lipnja 2022., na temu: “Kako do manjih gužvi u gradskom prometu?”.

Tu online edukaciju vodio je Tomislav Nakić-Alfirević, čovjek koji, kako je sam napomenuo na početku svoje prezentacije, uopće nije prometne struke, već je inženjer računarstva koji obnaša i funkciju predsjednika Sindikata biciklista.

Snimka otkriva bizarne i često potpuno promašene teze koje zagovara Nakić-Alfirević.
EKSKLUZIVNO Donosimo snimku šokantnog sastanaka na kojoj se zagovara prometni kolaps u Zagrebu (20.09.2023)

Sto prate "zone parkiranja" pa dizanje cijena, do finalnog iscrpljivanja
Visage je offline   Reply With Quote