Citiraj:
Autor AndroiOs
Eto,sram te je ipak
kako je za daciu je puno dat 30 a recimo neki VW,skoda... mogu imat 50k eura cijene?
|
Upravo to. Neznam sto je veca sprdacina, dati 30k za daCu ili 50k za folkshitwagena. Kramp jedan i drugi. IMHO, daca nebi trebala kostati vise od 20k a fauveJ vise od 30k. Onak za 30k vec si u kategoriji tucson/sportage/cx5/fukasKaj. Sve redom spaceship za dacu a za 50k vec imas c klasu pa i manje lexuse za tu lovu a ne narodna vozila. Ali stos, 100 ljudi 100 cudi, 100 zena, 200 usi
Citiraj:
Autor WraGG
Dosta toga dolazi od slobode govora na internetu, pa eto vlada misljenje da ce se svaki BMW kad tad samozapaliti, a dosta ide i na racun da je danasnji muskarac jednostavno nesposoban bilo sto sam i svojim rukama uraditi na tom autu, pa je ovisan o skupim ovlastenim ili neovlastenim servisima, jer se ni ne usudi pokusati istraziti kako to sve funkcionira.
|
Apsolutno zasluzena usrana reputacija s obzirom na kurcobolju BMWa da sto prije rijesi tu sramotu, da ne spominjem ljude koju su sa familijama prosli tu horror situaciju. Da ima i malo pravde bi se kazna brojala u milijunima, ovako ce nazalost samo ostati na rijetkoj ekipi koja ce se upustiti u pravne trakavice.
Sto se tice sevisa, mislim da to stvarno nije niti moze biti argument, servisi su ti jeftini ako ih sam radis.

. Ok ako imas zelje, volje i uvjete ali kazem kao argument nema sanse. Uostalom ako nemas za platiti ovlasteni servis za novi auto, jebiga nemas love za priustiti si novi auto i tocka. Nazalost to je tako.