18.05.2025., 13:15
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Autor WraGG
Ok, sve ja vas kuzim, kupujete auto glavom pa su vam te Dacie i Skode za po 30k€ nove nekako logican izbor jer auto je od a do b, al kako vam se da toliku lovu izvaliti za auto za kojim se necete barem 2x okrenuti kad ga parkirate i krenete doma?
Ne znam, evo mom BMW-u je 10 godina, ne vjerujem da mogu vise od 20k€ za njega dobiti, ali je u vrhunskom stanju, jos nikad nije imao neki veci kvar i sigurno cu se prije u njemu zaputiti na put od 5-6kkm nego sa novom Daciom. Iako je vec 6 godina kod mene i iako vise stoji nego sto ga vozim, jos uvijek mi srce brze zakuca kad sjednem u njega jer za mene auto nije samo a do b.
|
U pravu si. Samo uz njega ovisi kakav posao i zivotne navike imas. Ako imas takav da treba palit gasit cesto, ici gore dolje, dacia je mrak i svoga zadrzis za uzivanje na daleko. U cijeloj toj prici je samo problem koliko danas kosta Dacia, jer ne bi trebala kostati nova vise od 20k€. A sto se uzivanja tice, vjeruj mi dosta ljudi nije briga, ja sam se vozio i zeninom c4 exclusive i trpio zujanje guma i lezajeva i pitam ju da li joj smeta zujanje. Kaze “koje zujanje”. Uzmem njen auto platim nive lezajeve i nove gume, vracam se doma , milina, tisina i uzivanje. Pitam zenu sta nije bolje sada, kaze da ne cuje razliku.
|
|
|