Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.05.2025., 10:56   #80635
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
al kako vam se da toliku lovu izvaliti za auto za kojim se necete barem 2x okrenuti kad ga parkirate i krenete doma?
Imao sam pezoa, bio mi je lijep, okretao sam se za njim. Imao sam album sa slikama ko neki lunatiko. On me guzio svako malo ali ajde. Prestao sam razmisljati o autima na taj nacin onog trena kad sam ga prosljedio dalje.

Kupio novi usrani suzuki, sad ce godina dana a imam svega 3 njegove slike i to na dan kad sam ga utjerao u dvoriste. Boli me ona stvar tko ga gleda i dal je lijep mojoj zeni ili susjedima. Meni nije lijep, to i moja zena zna Ali financijski je sve sto zelim da bude sljedecih 5 godina koliko ga i planiram imati (otplatio ga za pola godine bez kamata, servisi maltene djabe, znaci auto je debelo ispod onog sto si mogu priustiti i najmanje me financijski taknuo). Rabljeni auto si recimo nisam mogao kupiti na taj nacin. I mehanicki od njega znam sto mogu ocekivati i koje su mu najcesce mane. Auto je samo komad lima od A do B koji generira trosak i volim ga dok me ne izda. Ako izda, pizda!

Usporedjujem ga samo sa tim jadnim pezoom jer sam jedino njega imao duze od godinu dana. Ovo ostalo sto sam vozio je bilo koristenje na mjesec-dva i prekratko da bi uopce iznosio neko misljenje na forumu, kamoli kenjao po autu (superb, golf 7 i pony lol).