Shvatio sam ja post i ne slažem se s tobom.
Karikiram, uzmeš Tourana s malo boljom opremom za 30k, rabljenog, 50k km, starog 3 godine. Na 100k radiš servis kakav treba, uložiš 2000-2500EUR u auto u 5 godina, karikiram. Touran će za 5 godina biti star 8 godina i vrijediti će nekih 20-tak tisuća (bacio sam sad oko, tako se kreću cijene, 2018. godište oko 20k s boljom opremom).
Dača, u 5 godina uložiš u nju nekih 1000EUR, redovni servisi, i nadaš se da neće biti većih servisa itd. Dača 5 godina stara više ne vrijedi 20k. A mlađa je 3 godine. Znači potrošio si za Daču 31k u 5 godina, popušio u 5 godina nekih 17-20k EUR (ako ju ideš prodavati za nekih 15k). Touran, popušio si nekih 10-12k i imaš i dalje bolji auto.
Ne govorim iz glave, Dacia stara 5 godina (2020. godište) se nađe od 7-13k, model koji želiš.
A da ne pričam o udobnosti, sigurnosti, kvaliteti izrade, voznim sposobnostima itd. Ovo je isključivo financijski aspekt.
I da, da bi ostvario garanciju na auto, moraš ga voziti 5 godina u ovlašteni koji je 30% skuplji i većinom kradu na dijelovima i ulju, tu si isto u banani.
I da se razumijemo, zaboli me ona stvar što ljudi SEBI kupuju, ali me smeta kada se priča o autu kao da je sad to best buy na tržištu, Dača je dno dna na tržištu automobila. I definitivno više nije jeftina.
Gore kolega ima iz prve ruke iskustvo, a već je bio pred kupnjom.