Citiraj:
Autor The Exiled
Ovo su tvoje riječi unatrag nekoliko zadnjih stranica, odnosno vidiš i sam da komentiraš iste stvari i nVidia gluposti na isti način kao i mi ostali.
I onda u jednom trenutku odlučiš kupiti RTX 5060 Ti 16GB za 550€, pa krenu kojekakve računice i opravdavanja, umjesto da odeš i kupiš karticu, igraš se i nemaš brige.
Kod nas se za cijenu od 550€ nudi jedan-jedini model, tj. Palit GeForce RTX 5060 Ti Infinity 3 i to u svega tri-četiri domaća dućana koji stvarno nude komad ili dva i to je to.
Kupi dok ih još ima i miran si, jer ne budu ih vječno držali na stanju, posebice po toj cijeni, obzirom da je sljedeća najjeftinija u Gigabyte izdanju po 600€-650€.
|
Prozivam li ikoga u svojim postovima ili insinuiram da je glupan jer nešto kupuje? Namećem li agresivno svoj stav ili ga jednostavno iznosim, pa makar se ne sviđa većini?
Iz priloženog se vidi da sam u citiranim porukama komentirao grafičku koja još nije izašla, a zatim kada je izašla kako ju možda i kupim jer po meni i nije toliko loša kupnja s obzirom na konkurenciju.
Opravdanja su krenula još od posta koji sam ostavio prije mjesec dana vezanog uz nadolazeću rtx 5060 ti, gdje je krenulo odmah drvlje i kamenje kako će to biti neisplativa i glupa kupnja, ali da, upecao sam se na provokacije pobornika crvenog tabora i to mi je greška.
Da me nisi uputio oko kupnje, eto ne bi znao što činiti, hvala ti na tome!
Vjerovao ili ne, nije mi sila kupiti grafu da ju imam po izlasku, opušteno, ima vremena, nije nešto od krucijalne važnosti, tako da ne beri brigu oko toga hoću li i kada ću kupiti grafičku
Citiraj:
Autor Taproot7
Kolega, mislio sam Vam napisati podužu poruku ali uvaženi kolega @TheExiled je sve fino sumirao pa Vaše riječi i na ovoj stranici dolaze do izražaja. I molim Vas točno gdje sam Vam uputio eksplicitnu uvredu? Moj komentar se odnosi na to da ste pali pod utjecaj marketinga a ono što je dalje vidljivo iz Vaših izlaganja je to da vrlo slabo do nikako baratate materijom. Ne želim ulaziti u gro kontradiktornih insinuacija koje ste naveli u ovoj poruci jer pretpostavljate nešto što nitko nije rekao kao npr. da su idioti svi koji kupuju nVidia grafičke kartice, što apsolutno nije točno. Jedini "problematični" dio je taj što ste Vi "popušili" priču da je GeForce RTX 5060 Ti dobra grafička kartica i poželjna kupnja za proračun od €600 što to nikako nije. Povrh toga, došli ste ovdje sa stavom "to je to" a niste naišli na odobravanje pa je lakše sada agresivno se braniti od izmišljenih neprijatelja, što vanjskih što unutrašnjih, neuspješno glumeći žrtvu. Ne zanima nas što ćete kupiti niti nas je briga kako ćete ju platiti ali kao i Vi, imamo pravo ovdje komentirati dubiozne stvari kao što je kupovina navedene grafičke kartice za određeni iznos a to što se to Vama ne sviđa i što se osjećate prozvanim i ismijanim jer ste se u tome našli i prepoznali je isključivo Vaš problem.
|
Pročitaj još jednom što si napisao i u koji me kontekst stavljaš.
S kojom to materijom slabo raspolažem? Asti filozofije oko kupnje komada hardvera namijenjenog za igre, pa ti sad raspolažeš ne znam kakvom materijom, a ja eto ne
Ja sam pao pod marketing Nvidije, a vi koji ste pobornici Radeona niste pali pod njihov marketing? Zvuči malo licemjerno, ne?
U cijeloj temi najviše postova ima kako je cijela ova serija promašaj, te se ništa u nekom pozitivnom kontekstu ne smije napisati da ekipa ne skače na zadnje noge s argumentima kako je Nvidia smeće.
Ne osjećam se uopće kao žrtva, a još manje glumim istu, nego jednostavno ne dijelimo isto mišlljenje, a kada me se proziva reagiram....daj si truda pa pogledaj zadnjih par stranica teme, te postove u rtx 4 xxx temi i komentare upućene mi jer sam stavio u razmatranje kupnju nove serije Nvidie.
Nisam nigdje rekao da je super kupnja, ali da postoji neki dobar izbor, ne postoji.
Evo što je po tebi dobra kupnja do 600 eura, a da nije rabljeno?