View Single Post
Staro 25.04.2025., 08:00   #897
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Iz kojeg razloga me imaš potrebu prozivati? Što sam ja toliko krivo napisao da si daješ za pravo vrijeđati me? Jesam li ja tebe ikada u takvom ili sličnom kontekstu spominjao?
Ne smijem reći da je rtx 5060 ti ok grafa za 600 eura da se ekipa ne propinje na zadnje noge? Smirite malo doživljaje, nisam došao tražiti pomoć oko odabira grafičke jer točno znam što želim, iako se to kosi sa vašim poimanjem "bolje kupnje", nego iznosim svoj stav i neke činjenice, pritom ne napadajući, niti vrijeđajući ikoga.
Ovo je Nvidia tema i komentiram Nvidia grafičku, a ekipa koja je očigledno pristrana crvenima dolazi konstantno pljuvati, te agresivno nametati da je Radeon bolja kupnja, a svi koji kupuju Nvidiu su idioti, jer su oni najpametniji i samo njihovo mišljenje se uvažava
Kolega, mislio sam Vam napisati podužu poruku ali uvaženi kolega @TheExiled je sve fino sumirao pa Vaše riječi i na ovoj stranici dolaze do izražaja. I molim Vas točno gdje sam Vam uputio eksplicitnu uvredu? Moj komentar se odnosi na to da ste pali pod utjecaj marketinga a ono što je dalje vidljivo iz Vaših izlaganja je to da vrlo slabo do nikako baratate materijom. Ne želim ulaziti u gro kontradiktornih insinuacija koje ste naveli u ovoj poruci jer pretpostavljate nešto što nitko nije rekao kao npr. da su idioti svi koji kupuju nVidia grafičke kartice, što apsolutno nije točno. Jedini "problematični" dio je taj što ste Vi "popušili" priču da je GeForce RTX 5060 Ti dobra grafička kartica i poželjna kupnja za proračun od €600 što to nikako nije. Povrh toga, došli ste ovdje sa stavom "to je to" a niste naišli na odobravanje pa je lakše sada agresivno se braniti od izmišljenih neprijatelja, što vanjskih što unutrašnjih, neuspješno glumeći žrtvu. Ne zanima nas što ćete kupiti niti nas je briga kako ćete ju platiti ali kao i Vi, imamo pravo ovdje komentirati dubiozne stvari kao što je kupovina navedene grafičke kartice za određeni iznos a to što se to Vama ne sviđa i što se osjećate prozvanim i ismijanim jer ste se u tome našli i prepoznali je isključivo Vaš problem.
Taproot7 je offline   Reply With Quote