Citiraj:
Autor zkljaja
Išao sam na prvi WRC u Zagorju iz nocne direkt s frendom, našli nekakav zavoj gdje se vidi prilaz mostiću, pa auti dolaze u S zavoj nekon kratkog uspona. Moram priznat da je bilo prilično dosadno i da ne vidim odakle hype osim radi imena WRC. Nekoliko WRC auta s OK zvukom, nakon toga niže klase koje zvuće kao Twingo Sport i gg BB. Ubiše ih regulacije kao i F1...
|
Moram priznati da tako i meni, nije bas neki urnebes bio kako sam ocekivao... Mozda sam previse ocekivao, ko ce ti ga znat...
Ja sam bio u organizaciji WRCa u IT odjelu pa sam imao pristup svugdje gdje sam htio ici... Bio sam u Ravnoj gori, tamo je bilo fora sa klincima to gledat, iako sta imam gledat 200m staze i auto koji prozuji... A drugi put sam bio u Novigradu na Dobri u onoj tvrdjavi jer je tamo Toyota imala svoj neki team building, a mi smo postavljali Starlink... E tamo je bilo fora na tom zavoju, ponajvise jer u jutarnjim satima nije bilo zive duse pa sam bio direkt pored staze...

Ali brat bratu, doci tamo u 4 ujutro da bi to sve postavili i onda provesti cijeli dan, ne bih si to vise priustio... I jos smo bili u Kumrovcu, postavljali video-zid pa se tamo smjestili na vrhu neke livade nakon onog zavoja gdje je VIP zona, tamo je isto bilo fora... Ostalo je bilo fora po fan-zoni zujat i gledat aute izbliza...
Opcenito mi WRC malo bzvz, ponajvise jer ima samo tri proizvodjaca - Hyundai, Toyota i Ford, i... Stvarno je malo dosadno... Mozda ERC bude zanimljiviji ako bude vise proizvodjaca...