Citiraj:
Autor Cuky
A bosanac moze bit i hrvat, i srbin i musliman (balija, jelte).
Po tome kako si napisao djeluje mi da ne znas da balija != bosanac.
|
Znam znam samo mi NIJE STALO i sve ih zovem balije.

Simple as fuck.
Citiraj:
Autor GreenLife
O ukusima se ne raspravlja, samo naprijed  (žena zna najbolje  )
|
Apsolutno ali pogledaj rendju opremu karoqa i nije baš nešto preveč jelda.
Citiraj:
Autor GreenLife
Što se tiče automatika - kakvo skuplje održavanje? Za stani-kreni promet automatik je top izbor, i tko god priča da je manualac super u gradu - ili shere, ili nikad nije vozio u gužvi auto s automatskim mjenjačem (i još ako ima city DCC - alala)
|
Opet, ne vozimo se u gužvama. Ona radi od 7 ili radi od 1 tak da u teoriji ne u pada u nekakve one Zagrebačke gužve od kojih 15-18.
Citiraj:
Autor GreenLife
Vidim ti (a ni žena) nisi, ali kada probaš i vidiš pozitivne strane takvog mjenjača - nema vraćanja na manualac (osim za one koji imaju auto za gušt, to je totalno druga priča  )
|
Jasne su mi prednosti samo previše čitam po škoda grupama malo malo neke idiotnosti sa DSG mjenjačima.
Vjerojatno su mazdini nešto bolji ali opet..čemu?
Citiraj:
Autor GreenLife
Koji DSG-i su u pitanju, koliko km imaju i kako su voženi?
|
Ne znam na predzadnjem passatu 30k km mjeečno radi čovjek pa znaš onda da je non stop u autu. Jedva jedvice je rijeđio problem i to preko nekog specijaliziranog lika za DSG sa strojarstva. Kupio si je drugog passata tj. novijeg pa nije bed kaj je bio bez automobila skoro mjesec i pol.
Ovlašteni tak jasno pojma nema i samo krekeče novi dsg novi dsg...hvala.
Citiraj:
Autor GreenLife
Al dobro, ti najbolje znaš pa nećemo u raspravu ići. El Manual je tvoj najbolji izbor. Go for it
|
Nije da znam najbolej ali ne vidim svrhu. Ok da sam u gradu i da mi je posao takav da sam cijele dane u gužvi...hibrid automatik bez razmišljanja neka toyota.