View Single Post
Staro 21.03.2025., 08:33   #33
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Uuuuuuuu, stiže nam remaster u čast 25. godišnjice. Jebote, ko jučer da je bilo, se sjećam tog ljeta kad sam završio srednju i od pirata preko pošte naručio kingpin i SS2, nisam znao ni kako krekirat pa sam ga zvao na telefon da mi objasni... i onda polako peglaona.... Prvo kingpin, pa onaniranje kad sam čuo cypress hill u igri. Nisam znao kako se zovem, grafika ko da ima RTX i 4k sve je to izgledalo nestvarno dobro na riva tnt2 mislim da je bila grafička i rezolucija 640*480.

I onda sam instalirao System shock 2, pojma nisam imao što radim i što trebam radit prvih 2-3 dana. Do tada sam igrao samo pucačine, tu su me slike u bug časopisu zajebale jer sam mislio da je pucačina, a ono jedna od najboljih igara ikad... Uglavnom, nakon par dana kad mi je sve kliklo - taj osjećaj dječjeg uzbuđenja i fascinantnosti nisam doživio sve do prvog stalkera. i evo je sad opet u malo ljepšem ruhu, što je super ali nadam se remasteru. Ova igra to zaslužuje. Imamo Prey(2017) koji je tu možda čak i bolji u nekim aspektima od SS2, ali prey nema shodan. Uf...

https://store.steampowered.com/app/8...sary_Remaster/