Citiraj:
Autor c-shadow
Ima netko iskustva sa servisiranjem AMC (Alfa Metalcraft) lonaca kod nas?
Imam inox set star 15g i prestao je raditi poklopac od nekog super duper turbo express lonca. Poprilično je kompleksniji od ovih WMFa koji se tu navode u zadnjih par stranica.
Pa bi sad to trebao dati negdje na servis.
Ne sjećam se više gdje sam to kupio, sjećam se samo da sam prilično love istovario tada i s godinama zaključio da ti lonci ne vrijede te pare 
|
Zovi njih i poslat ce ti predstavnika pa ce ti sve objansit, mi smo bas to isto odradili prekjucer, nas je star 21 godinu ali se poklopac nije koristio zadnjih 15 godina i "zapeko je" - neda s eokrneuti onaj mehanizam vise (bio u podrumu pa g aje vlajda i prasina).
Oni (AMC) to kao preporucaju da se mjenja brtva svakih 5-10 godina i nakon 10 godina ventili ali nas je dugo stajao i sad je zapeklo potpuno tkao d anisu vis esmao brzte u pitanu.
Njihov servis je navodno oko 100-120 EUR a novi moderniji pokoplac (sa onim termostatom koji "pisti" kad postigne tmeperaturu i sad se moze i preko mobilne aplikacije kontrolirat) je "samo" 750 EUR, ali to niej SVE

. Ako nazovete odmah sad...

tj. das svoj stari poklopac pod racun onda dobijes 35-40% popusta oliti komplet poklopac+termostat (koji je navodno sam 125 EUR) su eto samo tricavih 430 EUR

:/.