I zadnji update za Ozone shop. Kad sam vec pisao, a nemamo temu, neka pise do kraja.
Muljali su do kraja, tj zenska iz SZK se pravila luda i nikad nije provjerila sto je s mojom transakcijom i parama. Ja pare ne bi nikad ni dobio nazad da nisam eskalirao slucaj. Tek kad se PBZCard upleo u pricu i poslao upit preko Visa kanala, zenska iz szk-a je "pogurala slucaj kolegicama u knjigovodstvo".
Long story short, nakon skoro 2 mjeseca natezanja, vratili su mi pare na IBAN umjesto na kreditnu karticu. I ja i ovi iz PBZCarda smo se samo gledali u cudu.
Btw zvucnici su odlicni, zao mi sto nisam kupio dva seta i za dnevni!
Citiraj:
Autor xlr
Samo mali update vezano za Ozone shop. Na kraju su ispali malo pederi. Vec 20+ dana me zavlace da transakcija nije prosla, a ja cekam kad ce mi se te iste pare vratiti na karticu jer meni su pare otisle. Ispada da transakcija JE prosla, 3D potpis uredan, trgovac primio pare. Potvrdila karticarska kuca. SZK sere kvake da njima nije proslo (jedna dosta bahata zena vodi SZK mail i telefon).
Anyway, ja sam na kraju dobio te zvucnike po toj smijesnoj cijeni, ali da su pokusali pecati u mutnom, vjerojatno jesu. Ocito je popust bio nerealan i ko fol "transakcija misteriozno nije prosla". Kasnije su i makli taj popust s weba sto smo vec i komentirali.
|
Citiraj:
Autor xlr
Ozone su malo pederasti... Narucio po akcijskoj cijeni, bilo dostupno, autorizirao karticu, ali kasnije odbili narudzbu jer "transakcija nije uspjela" 
Zovem szk, nista pametno ne kazu osim narucite opet. U tom trenu stoje zvucnici po punoj cijeni, dostupno kod dobavljaca, ali nema popusta.
Poklopim slusalicu, stavljam u kosaricu, pisem napomenu da mi umanje iznos jer radim ponovljenu narudzbu itd... Odjednom artikl opet na akcijskoj cijeni ali rasprodan. Well played! Idemo do kraja, sad jako zelim te zvucnike
Edit: zvucnik je u medjuvremenu na webu par puta promjenio cijenu i dobavljivost i na kraju su prihvatili narudzbu.
|