Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.01.2025., 12:40   #78218
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor KrunoSTc Pregled postova
trenutno vozim peugeot 3008 2019g koji je blizu 160k km i lagano se pripremam za promjenu auta.
koje bi preporučili do 30k eur, za obitelj sa 2 male djece, prelazim godišnje oko 25k km..

ne mora biti suv.

što mislite o kia sportage, tucson, kodiaq ne bi prevelik mi je nekako,

čak razmišljam i o novome jer ovi rabljeni su stvarno skupi uglavnom u odnosnu na novo..
Ford Kuga stari model ili novi model (redizajn), stari model su auti iz 2004. registrirani na Ford jedan dan radi plaćanja eko kakica (takvog sam kupio prošle godine u 4. mjesecu) i odmah odjavljeni, novi su novi iz 2005. godine,... kod starog modela je većina stvari još na gumbe i imaš manji televizor, kod novog je većina stvari prebačena na ekran no zato imaš veći TV , kod staroga se još može naći 2.0 dizel s automatikom, kod novoga možeš dobiti i automatik uz 1.5 benzinca kojeg pak kod starog modela nema kao što nema više ni dizela u novom modelu,... i tak, treba proučiti ponudu i razlike ali cijene su još uvijek relativno normalne za razliku od konkurencije.

EDIT: Kod Kuge obavezno uzeti Winter Pack jer nema ljepšeg kad ujutro dođeš do zaleđenog auta i stisneš gumb za odleđivanje stakala dok susjedi stružu led koje čime sa svojih auta (grijanje guze i volana je samo dodatni bonus)

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 22.01.2025. u 12:56.
bertone je offline   Reply With Quote