Citiraj:
Autor medo
iPhone SE 16GB: star 8 godina radi kod punice s tvorničkom baterijom
iPhone SE 32GB: star 7.5 godina - baterija neupotrebljiva nakon 4 godine
iPhone 7: skoro godinu dana je bio na 100% i onda je naglo počelo padati. Nakon četiri godine baterija neupotrebljiva (81%).
iPhone SE2: kupljen tu na Tržnici star tri mjeseca. Godinu i kusur je bio na 100% zdravlja baterije i onda u par mjeseci palo na 94%. Nakon četiri godine baterija neupotrebljiva (83%).
|
Citiraj:
Autor medo
Pa ako mobitel punim 2-3 puta dnevno umjesto svaka sva dana kad je bio nov onda je to meni neupotrebljivo. Ako izgubim pola baterije nakon dva FaceTimea s familijom za blagdane onda je to neupotrebljivo. To je mrcvarenje.
|
Ajde malo te svoje "neupotrebljivosti" prebaci u konkretne brojeve, jer pričaš gluposti. Pola baterije nakon 2 facetimea si mogao izgubiti jedino u slučaju da jedan traje 2 sata.
Imaš 3U Tools ako te zanimaju konkretni podaci.
Konkretno, 13 Pro ima 3076 mAh bateriju. Moj je trenutno na 84%, dakle 2572 mAh.
S tih po tebi "neupotrebljivih" 84%, i dalje ga stavim na punjenje jednom dnevno, navečer prije spavanja.
Da tebi bude "upotrebljivo", očito ti treba akumulator koji ćeš nositi na leđima, pa ne znam čemu forsiranje ovakvih gluposti da je nešto "neupotrebljivo".
84% od 24 sata je 20 sati. Neupotrebljivo?