Citiraj:
Autor Garro
Imam 89 cm širok side-by-side hladnjak u kuhinji, no više tu dimenziju ne proizvode, sad su aktualni modeli od 91-92 cm. Hladnjak je sad naguran da više ni žilet ne može stati so zida s lijeve strane, a s desne strane je ostatak kuhinje koju se ne može pomaknuti.
Ostaje mi samo opcija izrezati/zbrusiti/odštemati zid. Nije nosivi (žbuka i pregradna opeka, s prednje strane pločica). Pločicu razmišljam da mogu izrezati dremelom, brusilicom ili nečim trećim, ali ne znam kako napasti zid iza pločice da ravno i ravnomjerno odrežem cijelu vertikalu u dubini 80 cm za ta tri cm što mi nedostaju da uguram frižider.
Ideje? 
|
Ja bi se fokusirao na kuhinju. Do frižidera sigurno nije sudoper ili ploča za kuhanje, bar ne bi trebali biti. Ako se ikako mogu skinuti elementi do frižidera, većina stolara ti može skratiti taj element. Ili im je možda lakše napraviti novi. U svakom slučaju prašina ostaje u stolarevoj radionici i drvena je, nije sitna ciglena koja će izlaziti mjesecima i godinama iz svake pore te kuhinje, koliko god da ju zaštitiš. Radnu ploču ti majstor tračnom skrati dokle ide, ostatak završi ubodnom ili ručnom.