Citiraj:
Autor WraGG
...
Trazimo dalje, a curama sam dao da razmisle da li jos uvijek zele cabrio 
|
Nemoj biti cicija i kupi dječici pravi siguran auto a ne da se srame u tom neudobnom njemackom polupoizvodu
https://www.lexus.at/modelle/lc-convertible
Citiraj:
Autor Wolverine
Nitko pri zdravoj pameti neće uzet E38 740i ili još bolje 750i za vozit svaki dan do lokalnog Kauflanda i nazad
|
Meni osobno to uopce nema smisla, ako je fan/zaGust car onda ga stalno zelim voziti, pa bilo to do kioska po cunga lungu (volio bih napisati pljuge ali ne pusim), do lidla/kauflanda po grincek ili do Samobora/westgatea na kavu.
Kad sam vozio miatu i nakon 2 godine sam trazio izlike da samo sjednem u taj auto i vozim se bilo gdje. Najdraze mi je bilo se voziti na posao u Radnicku svaki dan i biti jedno pola sata u guzvi sa spustenim krovom. Da ne spominjem neki glupavi happy smile koji sam imao svaki put kad bih okrenuo kljuc.
Sto se tice ovih auteka koje si stavio, slazem se sa sti-jem. Nema sanse da bih ijednog vozio osim ajde ovu carreru. Ali ove sve ostalo uzas, od dizajna do potrosnje do toga da bih se morao cijepiti protiv tetanusa

.
Mislim drage volje bih ih prihvatio da mi ih netko pokloni nakon sto bih se u stilu Bravehearta zaderao "Sto sam ja bogu skrivio"

.
Ali kao sto je ekipa rekla, svakom svoje i svatko gusta u razlicitim stvarima.
Citiraj:
Autor Wolverine
Žena i ja smo gledali uzet neki Z3/Miatu kao vikend/zabavan auto. Brzo nas prošlo kad skužiš da je jako usko područje uvijeta kad je ekšli ugodno vozit sa spuštenim krovom. Ljeti je sunčano ne želiš spustit krov jer te prži sunce, zimi je hladno, ako brže voziš smeta...
|
Meni je sezona spustenog krova trajala od 4og mjeseca pa do 11og. S tim da sam naravno izbjegavao 7 i 8 preko podneva. Ali ako te to brzo prodje onda ti je najbolja ta solucija sa iznamljivanjem. Sto se tice brzine i buke, ja sam vozio NB i tu je vec oko 60-70 km/h bilo nemoguce se voziti. Dok recimo kad sam vozio ND tu se moglo komotno razgovarati sa preko 100km/h. Tako da su taj dio super improvali...