View Single Post
Staro 22.10.2024., 11:50   #1
mamikulcic
Premium

Datum registracije: Mar 2019
Problem sa otvaranjem pdf dokumenta

Pozdrav.
Ne znam kamo da smjestim svoje pitanje pošto mi na pamet više mogućnosti.
Uglavnom, prijavio se još prošle godine na natječaj za sufinanciranje solarne elektrane. Na sticku uredno poslao sve tražene dokumente. Papirnate računi, dokumente i još neke stvari scanirao Epson scanerom i spremio kao pdf dokumente.
Uredno sve provjerio na 2 različita računala i na mobitelu i dokumenti su uredno vidljivi.
Spremio sve te dokumente i fotografije na usb stick. Uštekao i ištekao stick barem 5 puta da se uvjerim da se sve nalazi gore. Prije vađenja sticka zlu ne trebalo koristio onu opciju "safely remove..."
Danas (nakon 10 mjeseci) dobio odgovor da većinu dokumenata nije bilo moguće otvoriti a zanimljivo da su dokument kojim dokazujem legalnost građevine uredno otvorili (pdf dokument kao i svi ostali) i napisali da taj dokument ne zadovoljava uvjete natječaja.
Da li su me kulturno odj... ili stvarno postoji neka luda mogućnost da su od barem 10 pdf dokumenata uspjeli otvoriti samo jedan?
Da li je moguće da je usb stick bio loš? Ne sjećam se kaj sam kupio, uzeo sam neki najmanji koji je postojao u hg spotu jer mi je bilo usput.
Ideje, savjeti,...?
Hvala!
mamikulcic je offline   Reply With Quote