View Single Post
Staro 07.10.2024., 12:00   #4111
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Kada sam ja tražio preporuke za Whey, rekli su mi da se držim Me:First (Polleosport) ili Impact (neki Britanci). Da su ta dva testirana (certificirana) i dobra.

Kao da industrija nije regulirana, da ima svašta, pa da je najpametnije se držati ovih. Kako je stvarno stanje, nemam pojma.
MyProtein (Impact) je nekad bio pojam jeftinog i dobrog wheya. Sad su samo ne jeftini

Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
ja sam uzadnje kupovao neki Azgardov, 50-ak eura jer ženi ne padne teško na zeludac, a ovo mi se čini najjeftinija opcija, meni je ok, kupovao par puta...whey ko whey, stvar okusa, topljivosti...

https://gymbeam.hr/protein-wpc-80-gymbeam.html

s kodom MULTISPORT15 ispadne 35,66€ za 2,5kg

Frend ih uzeo i rekao da mu nisu pitki, ali deal je dobar pa cu uzeti 2,5 kg bez okusa jer ionako mi je svaki presladak pa ga onda rijedim sa bezokusnim

Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
odvojite si u glavi whey:
- koncentrat
- izolat
-hidrolizat

sve je whey, ali nije isto.
koncentrat je najjeftiniji i ima najviše "smeća" ... pri čemu ne mislim na junk nego na primjese odnsono najmanje je očišćen. za običnu nadopunu prehrani dovoljan.
ja dok sam trenirao sam uzimao izolat i nekad hidrolizat ako je bila neka extra dobra cijena.

Bez brige, znam razliku, ali posto trazim neki super deal, logicno je da ne trazim hidroizolat

srale7 je offline   Reply With Quote