Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.09.2024., 12:38   #75866
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
malo sam se pogubio s nazivima.. turbo turbina je isto što i turbo pumpa, tj u konačnici misliš na obični turbo?

jer obično turbo zviždi.. zviždi i meni, kao hitna pa vozi normalno.. tj više se čuje kao fićukanje
ako nema lufta na krilcima i ne troši ulje, samo gas
pa tubro turbina od turbo dilzela

nije ovo normalno fićukanje i svijetli mi lampica motora. Moj automehaničar mi je prema snimci rekao da je ili otišla sama turbina ili je popustila cijev pa vuče zrak. E sad, ja bi se kladio na dovod zraka jer mu i inače svako malo odlaze neke cijevi, jednostavno loša plastika i spojevi.
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Pogledaj ako na ebayu ima za kupit taj turbo... Mozda ima opcija da mozes kupit repariranu pa onda vratis ovu svoju pod racun... Bitno ti je samo osposobit auto, a nakon toga ga prodas...
ovaj mi je i nudio repariranu + da dam svoju za 900€...

budem vidio što mi kaže moj mehaničar, on živi isključivo od ruku, ne dere na dijelove i sve što dobavlja uvijek ima nižu cijenu kod njega neg bih inače našao drugdje

no ako mi ju pokrpa onda ga ne mislim prodavat jer ne vidim što bih drugo kupio za te pare osim isto takvog mačka u vreći, pogotovo ako će bit fakin 900€, da me izađe 300-400 bih ga išao prodat