Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.09.2024., 12:19   #75564
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Samo imaj na umu da je Duster doslovce malo veći od tvog trenutnog Clia . Bar što se prostora u unutrašnjosti tiče.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Uh, dugacki kolega, sretno! Ja se sa 187 cijeli zivot grbim u autima, ne kuzim za koga ih rade. Stara 308ica i sad S-cross, uvijek fali tih par cm volana za izvuci van. Pa uvijek zavrsim sa butinama lagano u zraku jer moram pribliziti sjedalo i volanom skroz izvucenim taman da ga mogu drzati s naslonjenim laktovima.

Nedavno sam sjeo u Cupru Leona karavana tu od kolege Greena, e to je fotelja sto bi se reklo. Uspio sam nastimati i reach do volana i ispruziti noge. Ali malo van budzeta hahaha
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Zaboravi onda Dustera.

Gledaj aute sa što većim međuosovinskim razmakom ako želiš mjesta za noge iza. Zato sam ti predložio Joggera jer ima čak 24cm više mjesta iza:

https://www.carsized.com/en/cars/com...-2021-minivan/

A ima i puno veći bunker
Bio sam jučer vidjeti Dustera uživo i baš me oduševio. Sjeo sam u njega, podigao sam volan koliko ide, spustio sjedalo dolje i čak ne moram pomaknuti sjedalo skroz do kraja da bi mi bilo udobno. Iza mene može bez problmea sjesti odrasla osoba Unutrašnjost nije neki luksuz ali me baš oduševila, imao sam osjećaj da sam sjeo u "tenk". Pored njega je bio i novi Captur pa sam zamolio gospođu da sjednem i u njega, i tamo sam se osjećao kao u Cliu Moram priznati da me Duster oduševio, a iskreno nisam to očekivao nakon svih komentara
Goranbm je offline   Reply With Quote