Citiraj:
Autor medo
....pogotovo ako imaju taj artikl i dalje u ponudi. Mislim da je legitimno to očekivati (ne zahtjevati).
Koje su obaveze trgovca u tom slučaju? Da li trgovac može po zakonu odbiti popraviti/zamjeniti i umjesto toga ponuditi povrat novca?
|
Boldano je kljucno, "ako imaju". Kolega je napisao nesto ranije:
Citiraj:
Autor nepalac
Pa onaj prvi link tog diska je pobrisan, ovaj koji sad imaju na lageru (skuplji) je vjerovatno od drugog dobavljača i pod drugom šifrom ga vode pa ga zato dotična ne vidi.
....
|
Ja nisam pratio od pocetka, ali lako bilo kojoj inspekciji dokazu da se ne radi o istom artiklu, odnosno proizvodu koji je bio sa snizenom cijenom, bila greska ili ne. Makar takvih proizvoda ima i dalje ne webu.
Legit je ocekivati, ali boze moj, ako nema, ne-ma, povratom love nije nitko ostecen, right? Dobio koliko je platio.
Svojevremeno je bilo nesto placeno skupo, pa je nakon godinu dana dosta pojeftinilo pa se lik bunio da on ne zeli taj isti proizvod koji mu je trgovina nudila, vec povrat sredstava.
Citiraj:
Da li trgovac može po zakonu odbiti popraviti/zamjeniti i umjesto toga ponuditi povrat novca?
|
Moze. Nije trgovac odbio popraviti/zamijeniti, nego jednostavno nema tu mogucnost, nego povrat love.