Citiraj:
Autor jp_rv
ti si barem druga osoba na ovom forumu koja je više od jednom (ili ti je ovo prvi put, nije da vodim statistiku) spomenula "nivo signala" na optici.
optika nije bakrena parica. optici ne pada "brzina" padom optičkog "signala".
uslijed milijun krpanja, naravno, razina signala će pasti ispod razine koja je potrebna za osiguranje stabilne veze i krenut će pucanja konekcije, ali prestanite spominjat "signal" u optici. ne postoji. optika ili radi ili ne radi. veze ili ima ili nema.
isto tako nema "neka pronađe drugu nit". ne postoji druga nit. imate točno tu nit. nema reglete, pa da ti tehničar na terenu "očisti kontakte" s optike ili ti kućnu instalaciju prebaci na "drugu nit".
na terenu se ništa ne dira. na relaciji kuća - centrala se optička mreža ne dira. ne "šaltaju" se niti.
ako je u vašem selu odrađeno kao i kod nas - svaka kuća, svaka zgrada, svaki poslovni prostor - su dobili točno onu količinu niti koliko na toj adresi ima stanova / prostora. nema rezervne.
moguće da je drugim dijelovima HR to riješeno drugačije. mada sumnjam.
|
nije baš nivo signala ,ali može biti kao kod mene nedavno na telemachu gušenje,posledica loše izvedene ulazne intalacije u ulaz optički kabel ide kroz kanalice i lagano se svrkne i imaš gušenje na graničnim vrijednostima (na telemachu je 30 dBm),
posljedica je svako malo zastoj u uslugama nije pucanje veze nego slika/internet stane/smrzne se na trenutak dok se ne spusti ispod tih 30 dBm,na sreću to se vidi na telemachu u firmwareu routera kod mene je bilo 28,7 dBm,prije izlaska tehničara,
koriščenjem usluga varira 1-2 dBm,tehničar je zamjenio optički kabel od vanjskog ormara do kutije na katuoko 50m optičkog kabla smo bacili, sad je 23 -24 dBm,20dBm je ko startni šum do 25 je odlično iznad je već problematično u mirovanju
,u svakom slučaju moraš tražiti mjerenje linije,najsigurnije mailom pritužbama, najbolje spomenuti razuman rok i spomenuti prijetnju raskidom ugovora,ako se to ne riješi (baš i ako nemisliš to napraviti) služi kao lagani pritisak
da pošalju tehničara koji zna ,odnosno baš njihovog tehničara,jer treba provjeriti da ont ne stvara probleme. jer kod tcoma ti obično iziđe vanjski suradnik(ja sam ih zvao "nosaći routera" jer im je uvjek rešenje bilo mada nikada nije pomoglo zamjena routera),
a na centrali baš ih nije briga ako oni puštaju ok signal,tako da ulaznu liniju u zgradu nitko ne kontrolira.