View Single Post
Staro 22.08.2024., 06:52   #4172
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Glupost po meni, manje se umoriš dok startaš običan trimmer nego tegariš taj Parkside od 14-15 kg s punim tankom na ramenima. Svog kineza startam iz drugog poteza skroz laganim povlačenjem bez trzanja. Ako je motor dobar i ima pumpicu, svjećica čista, ne vidim zašto bi trebalo natezati kao sivonja. Za 500 m2 ti je dosta i Stihl FS 38 ili nešto tog tipa na sajlu, upola je lakši. Pazi samo jer za Stihl moraš extra kupiti glavu, nož, štitnik itd. Najbolje pitaj u trgovini. Ako ne to, onda nešto na baterije, ali ne ovo benzin + aku start.
A bit će onda na uže da samo izgleda morat ću naći nešto ok ili ako netko ima kakvu za preporučit, nebitno jel čista benga ide il mješavina. Al bi htio da ima držače za ruke veliki luk onaj kad se kosi ne onaj mali drek za primit, nastavke isto da se dobiju i da je do 400 eura.

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Znači taj Parkiz ima sve što ima na lidl.de ali cijena x2.
Dugo će...
Parkiz već danima drži stvari na njuškalu da im se ekipa javlja valjda da budu važni i da se oglas gleda, a nemaju ništa osim 2u1 trimera na lageru, frajer prodaje priče kako su zadnji prodali prije koji dan, a ja sam ih cimnuo na mail idući dan nego su otvorili i već tad nisu imali. Uglavnom lažovi neki.
Thermaltake je offline   Reply With Quote