Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 13.08.2024., 13:05   #1268
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Kyoto kao dnevni izlet meni zvuci blasfemicno ^^ ja sam pak proveo 3 dana prvi put i 3 dana drugi put (doduse morao sam ponoviti neke stvari, i opet mi nije bilo zao) i svejedno smo "trcali" da vidimo sto smo htjeli...

Ove godine su poskupili dramaticno Japan Rail Pass, pa treba dobro izracunati ako se isplati (ima online kalkulatora bas za to).

Rekao bih da ispod 2 tjedna nemoj planirati, cim vise tim bolje. Japan je ogromna zemlja i ima brdo toga za vidjeti.

Mi smo bili prosle godine u peak Sakura timelineu, i opet smo prosli sa hotelima za 100€ noc (a vodili smo bebu od 8 mjeseci, pa smo ipak morali imati pristojno i malo komotnije mjesto). Ako ides jesen, gledaj 10-11 mjesec kada bi trebalo biti malo suse razdoblje...

Ako se mislis mrdnuti u country-side, onda treba rent-a-car. Ako ces se drzati gradova, onda ti auto apsolutno ne treba

Za restorane gugl na japanskom, ili trazi lanterne i da ima lokalaca, rukama i nogama se moze sve naruciti U Hiroshimi, na random lokalnom mini restoranu mi je sushi slagao neki deda koji je valjda prezivio bombu, meni se sastojao od "2500, 3500, 4500" gdje sam uperio prstom u 3500 i cekao da vidim sto cu dobiti. Nisam pozalio

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote