Citiraj:
Autor Piksa
Da mi je samo znati koji vi to software koristite koji tako loše radi? (Vi koje je Bubba nabrojao)
Bar 2, a da nisu tipa traffic measure u trayu ili preglednik Brave. Hit me with something Pro.
|
Basic instalacija Windows 11 Pro sa driverima i steamom + Red Alert 2. Sucelje nije responzivno kao Win 10 a bogami ni heavy linux distre. Izmedu Win11 i Win10 primjetio sam cesto da igre ne rade tako fluidno...nije sve samo u brojkama. Na primarnom stroju mi nije tolko izrazeno kolko na sluzbenom HP-u iz siga koji je dobio upgrade na Win11.
@Bubba > da bilo je ali sam pod dojmom da kako prolazi vrijeme je toga sve vise. Mislim nekad se barem pazilo kolko memorije ce ti app gutat jer nije bilo toliko resursa na raspolaganju. Da se razumijemo ne pricamo o Heavy-Duty aplikacijama koje gutaju sve sto im das vec o aplikacijama koje responzivnije rade na Win10 nego Win11 (ako usporedujemo samo Windows dio). Danas ti jedan web browser pozdere sve resurse na normalnom office racunalu bez obzira o kojem OS-u se radilo, cisto primjera radi.