Citiraj:
Autor sokre10
To je samo za korisnike na telemach infrastrukturi ili mogu proći i ovi kaj koriste telemach preko t-coma?
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk
|
nažalost samo za telemach optičkoj infrastrukturi, bar kod mene nisu reklamirali ništa,
tek na upit (više iz zezancije) sam saznao da je njihova optika dostupna u kvartu uvođenje u ulaz, ugovor i realizacija su trajali točno 3 mjeseca,
router je naspram speedporta na t-comu kratko vrijeme tehnicolor pa poslje iskratela U92 na a1 svemirski brod,
na prva dva operatera uvjek sam morao kupiti svoj router,zahvaljujući reciverima za tv i pametne switcheve,
sada sve to otpada android boxsevi rade preko wi-fia po mojoj ocjeni bolje nego reciveri i u startu su 2 porta slobodna za druge uređaje, eon aplikacija je zrela pa stoga radi besprijekorno,
za sada imam priključeno 2 televizora preko 2 boxa, aplikaciju na glavnom računalu, na laptopu i na tabletu,
na svim uređajima mogu gledati sve programe uključujući i hbo, jedino na tabletu nema programa za odrasle

brzine wi-fi-a su ovisno o uređajima, između 800-900 na 1/500 brzini paketa, vjerojatno bi bile veće da nema televizije, preko žice dobijam 960/660 brzinu,
na tehničku podršku bar za sad se stvarno ne mogu požaliti, ljubazni spremni pomoći i uglavnom sve se riješi, za razliku od a1 tehničke podrške koja je bila bar kod mene glavoboljček