Citiraj:
Autor Juice
Jesu to stigla nova kola? Kaj si uzeo na kraju?
|
Evo jos malo pa stize da da. S-cross je na kraju pao. Mjesec i pol dana vijecanja i hodanja po salonima, na kraju se uvijek vracao njemu. I usao po treci put u salon opet pogledati fakin auto i kaze covjek takav kakav zelis sutra ide u proizvodnju. Instant deal.
Najveci faktor odluke mi je bio nacin financiranja (auto otplatim u 2 rate bez kamata) i procjena mog auta na 4000 eura. Na njuski bi se napatio da ga prodam za ista vise. I kad podvucem crtu, suzuki odmah za 22t eura vs. svi ostali koji su ili limited availability ili uz narudzbu od x mjeseci i svi redom 5-10t eura skuplji koje ne mogu zatvoriti u kratkom roku bez kamata, ne znam, mozak je zapravo odlucio. Za godinu dana mogu nastaviti zivjeti i planirati opremanje stana ili sl.
Drugi razlog je bila skora registracija, mali i veliki servis pezoa pa nemam vremena cekati vise od 2-3mj na auto. Ne zelim vise dati kune na njega.
Iskreno, nisam se zaljubio u auto i nekako se nadam da niti necu, jer u pezoa sam se zaljubio pa me zapravo cijelo vrijeme guzio
Zelim samo prakticnost i low cost maintenance. To je na kraju sve samo glorificirani komad lima (i plastike).