Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.07.2024., 09:52   #74412
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Mommistake nazovi sada telefonom 5 ovlastenih servisa (razlicitih brendova) i zamoli ih da ti zakazu termin za servis automatskog mjenjaca (izmjenu ulja i filtera).

Poslije obavljenih poziva napisi ovde kako su razgovori protekli.
Mjenjao sam ulje u ovlaštenom u 4. mjesecu ove godine.

Jedan poziv, riješeno bilo za 3 min, servis gotov isti dan.

Isto tako žena vodi vozni park od firme, neki dan su vozili 3-4 auta na zamjenu na 60k u Zubak, nikakvih problema.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Jedino VW grupacija i DSG, pitaj za ostale ak zna

DSG bez zamjene ulja krene dolaziti u kuki već na 100k ovisno o načinu vožnje, pa su odlučili umjesto zamjene mjenjača (jer ga oni ne servisiraju nego zamjena svega) o svom trošku ipak mijenjat ulje.
Ok, jasnije je sada. Ne zna za druge.

Što se tiče relacije Njemačka - Balkan i servisnog intervala, ja sam svoga vozio na 80k jer mi vrag nije dao mira (rečeno mi je bilo u Njemačkoj da je napravljen servis DSG-a na 60k). Ali sam nekako primjetio da mjenjač drugačije radi i nekako čudno šalta, pa sam zvao, dobio termin, na 80k. Kad sam došao po auto nakon servisa, kaže meho da je to ulje od prvog dana unutra 100%, nije ništa promjenjeno. Isto su se kleli da su pumpu vode zamjenili, kad ono, godina proizvodnje ista kao i auto.

Sve više čujem da dolazi groblje auti u RH koji su još pod garancijom i u ovlaštenim servisima servisirani vani.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.07.2024. u 09:58.
Mommistake je offline   Reply With Quote