Citiraj:
Autor Flegma
Ako sam dobro gore pohvatao, VLAN ID za internet je 1203, a za televiziju 3986, dok ce mi moje podatke morati dati netko na tehnickoj podrsci?
|
Da. A1 traži da korisnik podnese zahtjev za spajanje vlastite opreme, pročitaj točku br. 5 na linku:
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...vatska+doo.pdf.
Ja sam im zahtjev za dostavom PPPoE podataka za autorizaciju poslao mailom i napisao model rutera koji želim spojiti (mislim da to nema veze i da to nitko ne provjerava) dva tjedna prije nego što su mi spojili internet, jer sam unaprijed imao točan termin dolaska A1 tehničara dogovoren, iz razloga što nisam htio da dođu spojiti svoj net prije nego mi istekne ugovor sa HT-om da bez veze ne plaćam dvije usluge. Oni su naravno na taj zahtjev samo odgovorili da mi podatke ne mogu poslati još jer još usluga nije ni uključena. Nakon što je tehničar izvršio spajanje zvao sam SZK i oni su inzistirali da oni te podatke ne mogu dati i da moram pisati zahtjev, na što sam im ja pokušao objasniti da je zahtjev već poslan, i tako u krug.... Ukratko, 2-3 sata nakon uključenja me zvao netko iz tehničke službe i preko telefona mi dao podatke.