Citiraj:
Autor generic
Čvor Jankomir je poprilično zayeban. Dvije trake nastavljaju prema Ljubljani (lijevo), a jedna se odvaja desno za Krapinu/Maribor i onda je posebno odvajanje za Zg zapad ( jedna traka se odmah pretvara u tri trake). I rampa za uključenje na jankomirski most ima nekoliko stotina metara što se bez onih stupića koje Samoborci napadaju (khm, Hamm, khm) zapuni u roku keks. U normalnom rush houru (ne kad se Austrijanci/Švabe/Turci vraćaju doma), valjda 95% prometa ide desno-desno i onda svaki "neodlučni" koji vozi drukčije od većine unosi nemir (da baš ne kažem kaos). Replyjam tebi jer si spomenuo, ali budući da ti već znaš situaciju, komentar je više za nekoga tko nije iz Zg pa da se malo čudi tom rješenju.
|
Ja tvrdim da svi koji idu iz Samobora i ne voze se po lijevoj da su to idioti. U desnoj nemaš kaj raditi. To je za vas da se ubacite i BOK! Da se svi fino vozimo tamo 80 u lijevoj, nikakvih problema ne bi bilo ali ha čujte...
Ali kako su naguzili meni tako se i ja pravim grbav pa odem desnom do vrha kolone i ubacim se ili odem "kao za krapinu" pa ispada da dolazim s istoka pa me puste.

Ne mislim čekati tam na vijaduktu iza zavoja da me netko naguzi. Hvala ko da jesam.