Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.07.2024., 23:20   #74103
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Ne da nema kulture, nego i znanja za vožnju. Redovno primitiFci u premijumima po ravnom na guzici, po zavojima ful kočenje, zaostajanjen, pa ispočetka.
Preko 50% ljudi pojma o samo vožnji nema, niti ne znaju za što služi volan, gas i kočnica.
Prošle godine sam išao na more do Zadra. Kod Karlovca sam prestigao neku babu iz Srbije u nekom Opel, kao kombi, sigurno 2000. godište. Da bi ona prestigla mene. Ja sam konstantno vozio 120-140, malo prestignem ljude, pa se vratim u desnu traku i tak ukrug.

Ona je imala takve manevre, mislim da je pri preticanju jedno 3-4 puta ulijetala u škarice, brat bratu je stalno kao preticala, nikad mirna vožnja, promijenila je traku valjda 250 puta.

Kad sam došao do Posedarja taj auto je bio ispred mene jedno 500 metara. A s tim menvrima je napravila jedno milijun posto dodatnog rizika.

Drugi mi se neki s Caddyem nabio direktno na guzicu, ja sa možda 150 pretičem jer se nakupila hrpa kamiona i kampica, i kaj da sad radim, u desnu traku dok ih još nisam pretekao i dok se oni voze 90 se sigurno neću ubacivat između kamiona. I on meni trubi. Dok smo prošli Sv. Rok sam ga taman na spustu pretekao.

Al bitno da kad se meni mogao u momentu ubacit kamion koji se vozi 50, 60 sporije bio toliko blizu da lik ne bi niti stigao registrirati svjetla mojih kočnica prije nego ga zračni jastuk lupi po glavi.
Exomaniac je offline   Reply With Quote