Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.06.2024., 20:31   #73634
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ah, poj'o forum post...

Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
@xlr - šteta što ne uzimaš rabljeno, jer mislim da bi ti jako dobro odgovarao Renault Megane Grandtour IV (ovaj redizajnirani).
Frend je svoga prije 2god platio (tada 1g star, sa 16 000km na satu, 1,5dCi, manualni mjenjač, LED svjetla itd.) 19k € , inače novi je koštao 26k € .
Mislim da će ti Captur biti malen auto

A jesi gledao Renault Kadjar?
Ma skuzili smo da nam karavan zbilja ne treba za to sto putujemo i nosimo. Samo bi se hebali s parkingom kada treba ici doktoru ili u grad na sladoled. Zivio sam u centru godinama, znam sto govorim. Vise ne zivimo u Puli i nemamo brige s parkingom, ali svejedno svi putevi vode tamo.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Mekane zadnje police su se počele raditi da ljudi ne bi stavljali stvari na njih jer u sudaru te stvari mogu uzrokovati gadne ozljede kad ti dolete od iza. Drugi razlog je da se ne voziš sa spuštenim prozorima (iz ekoloških razloga) jer polica počne toliko lupati da moraš dići prozore.
Totalna debilana. Moj pezo ima tvrdu policu i pretinac u njoj. Unutra su nam uvijek par ekstra pelena, tetra, vlazne, rezervna odjeca, sve sto ti moze zatrebati, a da ne moram furati po torbi nego lijepo ceka u autu. A kad odes u spezu, pa dok preslagujes borse lijepo slazes na policu. Prakticna je u svakom pogledu. Naravno, ne furam stvari iza osim kakve tetre ili plisanca, ali ne, nikad nista teze od plisanog mede.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
@xlr

EDIT: Sad sam se sjetio da si u postu pričao o "koritu" u podu prtljažnika kod Forda, to si ti onda gledao Pumu, a ne Kugu
Sjebo sam, brkam ih stalno. I u salonu je bilo "dosao sam pogledati Kugu" i sjedam u Pumu. Mislim na Pumu, jasno. Kuga mi je van budzeta. Iskreno, nisam ni htio sjesti u nju ni u Focusa, bolje da ne znam.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Imaš FB? Lijepo se prijavi u grupe suzuku hrvatska i mislim da ima suzuki sx4s cross pa čitaj. Večinom se radi o problemima misterioznih lupkanja i cvrčanaj jeftilin plastike.

To je jednsotavno kompromis jer dobiješ jako puno auta za relativno "malo" novaca. Znam da je sve skupo ali konkurencija je skuplja kada ideš uspoređivati u klasi.
Morat cu posuditi od nekog account. Ako samo cvrce plastike, onda je to oke. Oduvijek vozim aute koji cvrce. Bitno da se ne kvare
Citiraj:
Autor Tulio Pregled postova
Sorry sta upadam, ali nisam pratio od pocetka. Koji je budzet za auto ako smijem pitati?
do ~25t eura po cjeniku, novo ili rabljeno 1-2 god/10-20t km iz salona s opcijom staro za novo i po mogucnosti nekim povoljnijim nacinom financiranja od nenamjenskog kredita u mom aranzmanu. Auto tipa Ceed ili S-cross. Makar zena bi radije poviseniji auto. Kuzi ona da cemo uskoro ostati bez kicme pa... Jedno dijete i to je to.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Potraži moje postove u temi.
Prosao sam jedan dio tvojih postova, vjerojatno mi je nesto i promaklo. Mislim da si samo ti o njemu i pisao. Delavi ga ima, ali nisam primjetio da je pisao o njemu. Ostalo ne pamtim bas najbolje... Tnx!