Citiraj:
Autor Hamm
Kinderkaft 3u1 uzmu pola gekepeka skode kad se preklope + kosara to nikak ne stane.
|
Ja sam već zaboravio neke stvari pa me žena podsjetila

Mi smo imali kolica, sportski dio, jaje sa isofix bazom i košaru. E sad, kolica i sporcki dio su išli u bunker bez problema i još bi stala dva ruksaka. Košara za bebe nikada nije išla s nama osim po kvartu. Nju smo kratko koristili za šetnje dok nije narastao veliki za sporcki dio.
Citiraj:
Autor xlr
Captur vidim ima automatske prozore. Se daju prozori zatvoriti (ili cak otvoriti) preko kljuca? Kakva su mu svjetla? Vam fale maglenke ikad?
|
Mekane zadnje police su se počele raditi da ljudi ne bi stavljali stvari na njih jer u sudaru te stvari mogu uzrokovati gadne ozljede kad ti dolete od iza. Drugi razlog je da se ne voziš sa spuštenim prozorima (iz ekoloških razloga) jer polica počne toliko lupati da moraš dići prozore.
Captur je povišeni Clio s lošijim interijerom. Kroz zavoje ide dosta lošije nego Clio. Ako želiš da ti bude unutra kao u Cliu platit ćeš puno više. Ne znam da li se nešto promijenilo po tom pitanju.
Meni se nikako nije svidio. U osnovnoj opremi je jeftina kanta u odnosu na Clio koji jednako košta a bunker je čudan - plitak i visok. Ne znam koliko je to praktično.