View Single Post
Staro 27.12.2023., 19:48   #1503
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor RainZG Pregled postova
da, to je to
Kod mene je trofazni prikljucak na kuci koji se grana na tri razvodne kutije, za svaki stan zasebna kutija.
Konkretno sam stavio mjerenje prije glavnih osiguraca u svojoj razvodnoj kutiji, za svaku fazu jedan mjerac(clamp).
Nakon tih osiguraca mi ide na fidovku i ostale osigurace po stanu razvod. Dakle stavljas na glavni dovod struje u razvodnu kutiju. Preporucam da ti to obavezno napravi elektricar jer lako moze doc do pizdarije.

Sto se jacine, 120A po fazi moze max ici, to mislim da ti nece nista povuc, bar kod mene nema sanse jer su mi osiguraci na dolasku u kucu 3x30A.
Pise da mu treba barem 500W loada da bi ispravno pokazivao izmedu 3 kanala? i ako je ispod 30VA onda ne zbraja energiju (ali zbraja za 30-500?)

Ja trazim najefikasniju soluciju za monitoring potrosnje dizalice topline (3F) i dvije klime (po jedna na katu).

Ovisno kakav sustav dode s solarima za krov, potencijalno ce ici jos jedan 3F za solare mjeriti.

Jel onda Pro3EM / ProEM i dalje way-to-go ili je dovoljno / bolje EM / 3EM?

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote