17.10.2023., 11:44
|
|
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Spava samo kad sole ceste. Prijavljen je cijele godine. Ako vrijeme dopusti, vozi se lokalno i po zimi. Pred dvije sezone sam cijelu godinu drapao ljetne gume.
Nema što nisam obišao.
Dolomiti su ti najbliži, ali bih preporučio start sa Großglocknerom. Sad još više nego prije jer su ga idioti (op-a. osobno mišljenje) zabrikali na 70km/h. Nemaš što fulati, široka cesta, dvije trake cijelom dužinom, dugačka, krajolik prekrasan, puno sadržaja uz cestu. Uplanirati barem jedan dan.
Ako hoćeš otići u regiju gdje ćeš maksimalno voziti - ja to zovem "Holy 8" jer se možeš voziti "u osmicu": Nufenen, Susten, Furka, Grimsel, Tremola (stari Gotthard).
Stelvio nikako ne otići za prvi put. Vidim toliko ekipe koja zbog top geara i sličnih modernih medija se nalože na stelvio i onda ulete u gužvu, ne znaju smotat 180 i tako.
Ići unutar tjedna, nikako ne petak i vikend.
Paziti na vrijeme, jako promjenjivo u Alpama.
Štogod te zanima, pitaj. Hoćeš na pm ili ovdje, javi.
|
mislio sam za prvi put ic na grossglockner, bit ce vjerojatno lipanj i vjerojatno dizel karavan sa zenom i djetetom  al ova osmica je super fora. htio bih i na ring otici i mislio sam letit do ondje pa rentat auto, ali ovo je taman za prepolovit put do tamo.
javit cu se ako bude pitanja blize datumu. tnx na infou! ako se nekad upoznamo imas pivo
kad smo se vec dotakli e46m3 (ako volite kruzne utrke, hondu i fudbalerke, i ostatak kanala je za preporucit):
|
|
|