View Single Post
Staro 17.10.2023., 08:54   #4713
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor p0laris Pregled postova
Mislim da je to kad ga spojis preko hdmi.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mene je drugi Dell izludjivao s tim 4-5min cekanjem da ode u sleep jer sam bio siguran da nekad davno nije tako radio. Mislio sam da sam nesto sj* u winsima ili sl.

Onda sam probao drugi hdmi kabel i odonda sve radi, ide u sleep cim nestane signala.
Moj je spojen na DP, HDMI nisam isprobavao. Vise imam problemcic sa starim P2720DC koji je spojen preko HDMI pa kad ga presaltam na drugi izvor signala, laptop ga jos vidi kao spojenog i otvara mi prozore na tom ekranu. Probao sam vec 3 HDMI kabla. Ali isto se ponasa i sa DP

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Umjesto da je tako sa DP...
Nego da li je istina da je spor kod prebacivanja rezolucije/modova?
To je netko spomenuo u komentarima na rtingsu, moja sadašnja krama to prebaci za cca 1sek.
...

BTW jedan od minusa tog Della bi isto tako bio da nema mogućnost nadogradnje FW, što možda i nije baš neki minus...ali možda bi da ima tu mogućnost, riješili to sa 4min sleep modeom...a možda su u šumi.
...
Koliko sam isprobavao u Win, promijeni rezoluciju odmah, bez crnog ekrana. Nisam jos probao u igrama jel isto ponasanje. U vezi FW, trebao bi moci upgrade preko DP kabla, preko Dell Display Managera. BTW taj sw je super jer mozete upravljati monitorom preko OS-a... dobar feature je mijenjanje svjetline prema rasporedu pa kad padne noc automatski smanjuje svjetlinu u koracima

EDIT: Nisam siguran za FW update preko DP kabla. Dell Display Manager ima Update tab gdje mi pokazuje monitore i njihov FW ali vec imaju zadnji FW pa ne nudi update.

Zadnje izmijenjeno od: daki. 17.10.2023. u 09:40.
daki je offline   Reply With Quote