Citiraj:
Autor WraGG
Ne znam, meni tu nekako bolje rjesenje onaj jeftini drekavac sto se usteka na upaljac u autu. Imam ga u garazi jos od vremena kad nisam imao ovaj „pravi“ kompresor, ali ni njega ne nosim sa sobom. Radije odem do benzinske kojih barem ima na svakom koraku, a izdrzati cu do prve sa 0,2 bara manje u gumama. To mi je lakse nego razmisljati da li mi je baterija u šaomiju napunjena.
|
Kao što sam konstatirao u jednom od postova. Nema brige o bateriji, hoće krepat, neće.
Imam nekakav paket u autu s kompresorom i onim sredstvom za krpanje, ali je iz 2004. Nisam nikad izvadio ili koristio, tak da mi je ovak praktično. Gume si pumpam primarno na svojem umjerenom manometru u hali, ali nekad bude potrebno i kod kuće dopumpati, da ne vozim 30km dalje.
Ne bi vjerovao kako je teško naći benzinsku u vukojebinama poput Švicarske, Tirola, Austrije na kojima imaš funkcionalni kompresor. Al hej, to je samo moje iskustvo, ko i sa krepanom šaomi pumpom. Nisam mjerodavan.
Citiraj:
Autor Visage
Ne znam da sam ikad za pumpanje guma na pumpi cekao duze od koje minute, u najgorem scenariju. Pokoji biciklist ili osoba koja ne zna sama. Alergican sam na preveliki broj baterijskih spravica, koje su postale civilizacijske proteze dokolice.
|
Baterijske spravice koje su funkcionalne, dakle razbijaju okvire gadgeta i drkam-si-kurčić uređaja, podržavam makar bile punjene dizel agregatom iz osamdesetih.
Rado bih bežični prijenos energije, ali bolje na počinjemo tu temu, složit ćeš se
Citiraj:
Autor Visage
Ali vidim okvire tablice koje si autenticno postavio, pa se pitam, imaju li veliki servisi i dalje ruznu naviku, da bez pitanja skidaju, recimo tvoje M okvire, te postavljaju svoje s logom firme?
Jel to i danas rade veci i renomiraniji servisi?
|
Nisam ponaosob postavio okvire - to je učinio prethodni vlasnik.
Također kriva osoba za pitati jer sam ja sam svoj servis.
Citiraj:
Autor Visage
|
Ah kako, najjednostavnije - počevši premisom da nisu u pravu. Apsolutistički.
Kažem, dok ti ja to razložim, rastavio sam pola auta, na što ću radije potrošiti vrijeme.
Citiraj:
Autor Visage
Pa komentiramo na forumu, ne uzima vremena vise od uobicajenog odgovora. Ako ce Hamm i jos pokoji forumas, koji izgara od zelje za kupovinom EV-a. A kod Hamma je pitanje dana kad ce prelomiti odluku, ako malo izvaze opcije, vec ima koristi da je procitao. Jer ponavljam, vecina nema niti primisli o drugoj strani medalje. Kako je god zeljeli tumaciti nakon.
|
Znam da je nepristojno, ali odbit ću diskusiju i ostaviti ju za drugu priliku.
Citiraj:
Autor Visage
Sad smo krenuli u ozbiljne zakljucke, ali ostaje pitanje, koliko daleko se se osjecaj lagodno taj zakljucak prosiriti, te izgovoriti na forumu?
U smislu da ga razradis do kraja, koja mu je finalna namjena? Jer tad ti ne gine postati teoreticar zavjere, ili teoreticar prakse kako je danas zahvalnije sumirati. Mislim, vrlo je potkrepljivo, nije mi se tesko usaglasiti, ali iza njega ide jos strasniji usud i namjera.
|
Finalno bih mogao reći: kupujmo hrvatsko, ako nemamo, europsko, pod svaku cijenu. Ili skidajmo gaće kosookima i počnimo učiti kineski. Nema tu dvosmislenosti. Nadam se da do toga neće doći za mog vijeka, ali promjene su tu i muving se osjeća.
Citiraj:
Autor mitja
super auto. prek zime spava u garazi?
jesi obisao vecinom te alpske prijevoje? sljedece godine bih htio proci nekima od njih, i dobro bi mi dosla preporuka, ako imas neku.
|
Spava samo kad sole ceste. Prijavljen je cijele godine. Ako vrijeme dopusti, vozi se lokalno i po zimi. Pred dvije sezone sam cijelu godinu drapao ljetne gume.
Nema što nisam obišao.
Dolomiti su ti najbliži, ali bih preporučio start sa Großglocknerom. Sad još više nego prije jer su ga idioti (op-a. osobno mišljenje) zabrikali na 70km/h. Nemaš što fulati, široka cesta, dvije trake cijelom dužinom, dugačka, krajolik prekrasan, puno sadržaja uz cestu. Uplanirati barem jedan dan.
Ako hoćeš otići u regiju gdje ćeš maksimalno voziti - ja to zovem "Holy 8" jer se možeš voziti "u osmicu": Nufenen, Susten, Furka, Grimsel, Tremola (stari Gotthard).
Stelvio nikako ne otići za prvi put. Vidim toliko ekipe koja zbog top geara i sličnih modernih medija se nalože na stelvio i onda ulete u gužvu, ne znaju smotat 180 i tako.
Ići unutar tjedna, nikako ne petak i vikend.
Paziti na vrijeme, jako promjenjivo u Alpama.
Štogod te zanima, pitaj. Hoćeš na pm ili ovdje, javi.