View Single Post
Staro 14.05.2023., 22:17   #3292
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Fanbojizam sigurno nije, samo ekipa ima premalo iskustva i plitkog razmišljanja. Najvažnije gledati specifikaciju i odmah muk teorije. :fiju

Zar je tebi normalno kada čovjek traži preporuku i tu krene žešća sprdancija koju oteglo na 9-12 postova??

Skineš sa punjača 22h, spavanje, posao 8h i vratiš doma u 21h sa 30-50%. Uopće ne razmišljam da li će ugasiti , da li potrebno napuniti. Niti ne brinem da odem u Brežice, Velenje na pizzu i vratim bez ugašenog sata. I to bez kvazi sprdancije za kupnjom dva sata ili džepni powerbank lifehack? Svaku večer staviš na punjenje, presvučeš / otuširaš i već je na 100%.
Opcija Low power nisam koristio jer nije bilo potrebe.

Da , Fenix 6 serija (dobro si pogodio). Dosta je lošija kvalitetom i previsokom cijenom. Opa, Garmin toliko štanca satove i tu pogubiš kao u Xiaomi
Hvala na ponudi, za svečano i odjela imam klasični Rolex i Omegu.

Uz dužno poštovanje , fanbojizam si ti "pokrenuo" kao i rant. Ali svako po malo uskačeš sa neugodnim stavom ,neiskustvu , čak i apple satom (koju nisi imao, ni godinama posjedovao ). Tu je razlika i zato sam tu reagirao.

Samo još fali dodatak fore: "Ma šalim se, ne poznaješ me sa interneta"

Nemoj biti smiješan.

Ako i takav komentar koju si na par unatrag topica - da ih ponovim gradivo :

Da li si očekivao pozitivan pljesak??

Ja sam gadget freak i redom sam posjedovao sljedeće satove: Amazfit GTR, GW(2) 46, GW4 44, GW5 44, Huawei GT2, Huawei GT2 pro, Honor magic watch 2, Apple watch 5 44. Trenutno doma imamo GT2 pro i taj apple watch 5 kojeg žena ima.
Ja sve kaj pišem pišem iz lastitog iskustva. Ako mene pitaš najbolji je GT2 pro (sad valjda GT3 pro), KAD SE SVE ZBROJI I ODUZME. Ticwatch ultra i GW 5 pro ako su bitne SVE funkcije ali i oni kubure s batkom (2 dana normalnog korištenja i 3 dana light). Garmin ili još bolje Polar je dobar izbor ako je sport fokus. Apple bi uzeo da imam ajfon (žena ima, ja više nemam) i samo tada ali baterija je stvarno smeće. Sad ovaj zadnji Awatch ima nešto solidniju bateriju ali i dalje je to jako loše. Punjenje preko noći argument je bezveze pogotovo ak se sat koristi i za posao pa nije baš fora kad ti rikne batka u sred dana prije sastanka. Ajde da ona izdrži do kasno navečer ali ona ne izdrži, osim ako sat jedva koristiš.
Iskreno ja u zadnje vrijeme na ruci imam najčešće Gshock 2100.

Zadnje izmijenjeno od: delavi. 14.05.2023. u 22:27.
delavi je offline   Reply With Quote