View Single Post
Staro 23.02.2023., 17:16   #1686
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor jacobbb Pregled postova
Ja dobio Kaon KSTB4020.
Jedino što mi se sviđa na njemu je što je brz i ima kvalitetniji daljinski, sve ostalo (prije svega sučelje, ljepši prikaz onoga što je trenutno na rasporedu i što slijedi, bez nekakvih idiotskih obitelj/roditelj gluposti i zabrana itd) mi je bilo bolje na starom prijemniku koji sam imao na A1 adsl-u.
Sad sam malo zbunjen, imam isti STB (i slažem se s ovim što si napisao), ali ja imam uslugu preko kabla. Ti na optici imaš isti STB, nije valjda da uz optički internet moraš provući i koaksijalac do STB-a da bi gledao TV?

Citiraj:
Autor bashoo Pregled postova
Pozdrav svima,
koristim A1 optiku 1000/500 preko HT infrastrukture. ONT je Huawei a router Iskratel Innbox U92.
Zvao sam tehničku podršku i slao im email, no kažu da mi ne mogu dati PPPoE podatke (iako sam ih pokušavao nagovoriti, al kažu da ne smiju). Pitao ih za bridge mode i kažu da to na ovom routeru još uvijek nije moguće.
Sad me zanima, ukoliko saznam PPPoE podatke na drugi način, da li je moguće njihov router izbaciti i staviti svoj koji bi se onda direktno spojio na Huawei ONT (koji je HT postavio).
Koristim samo internet, bez telefona i TV-a.
Pogledaj ovaj topic - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=314105
SPLiFF je offline   Reply With Quote