Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 16.11.2022., 21:51   #745
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Mi smo bili pocetkom drugog /2020.

PADI OWD ti je dosta za cenote jer se ne racuna kao cave dive. sluzbeno se uvijek "vidi" izlaz van, moras roniti po predefiniranoj ruti (obiljezeno tankim konopom) i sa certificiranim dive vodicem, tako da nema straha. Ako si vec malo iskusniji, ima i tamnijih / uzih cenota, ali mene je fasciniralo kako imas dojam da ronis kroz zrak jer je voda skroz cista i onda cisto vidis zid na 15m ^^
Ovako nekako:
https://drive.google.com/file/d/1buB...usp=share_link
Cura uredno moze poloziti PADI OWD u 3-5 dana dok ste u Playi, kud ces bolje

Sa algama / travom nismo imali problema silnih problema, zna preko noci donijet na plazu, ali uglavnom pograbe/odnesu ujutro.

Sto se tice hrane, tu je Oaxaca sa svojim indigenous jelovnicima vrh (svakako ubost kakav food tour). Ostatak meksika sam se davio u tacosima koji mi tako fale u Europi, ali generalno slabo... U Playi mogu preporuciti restoran Zitla i Kaxapa Factory (venezuelanski)
Nisam bio u USA / CAN da probam tamo "meksicke", ali koliko znam od ekipe, dosta njih misli na Texmex koji nije bas isto

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote