Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.10.2022., 15:40   #63733
beli14
Premium
Moj komp

beli14's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor C.J.B. Pregled postova
Iskreno, nisam pametan da li iskoristiti ProContact kao zimsku gumu u nadolazecem periodu ili kupiti jos jedan set novih guma ( zimskih ). Zimi auto napravi maksimalno 5000km i to velika vecina Zagreb i okolica..
Nemoj me krivo shvatiti, ali sudeći po "širini" gume od 235mm i automobilu kojeg voziš ak nemaš za 4 barem cjelogodišenje/zimske onda nek sve ide u k...
Pretpostavljam da imaš kasko osiguranje? Provjeri ako ima koja klauzla za zimsku opremu. Pogotvo ako voziš većinu u gradu jer pogon na sva četiri ne pomaže ako se neki pacijent u lijevoj traci odluči zaustaviti bez da upali žmigavce...

Naravno, slažem se da se 99% svega toga može izbjegnuti samo da se pametno vozi. Pogotovo uz sva pomagala danas, automatsko kočenje, radare i tome slično.
Ali onih 1%. Ono jedno jutro kad si morao rano krenuti od kuće... Onaj jedan put kad je poledica bila baš na tom mjestu i baš kad si ti išao...

Znam da snijega gotovo da i nema u posljednjih nekoliko godina, ali ako te zapadne baš onaj jedan dan dok pada i ti si baš "moraš" na cestu i baš u to vrijeme kad pada?
beli14 je offline   Reply With Quote