Tak i ja zamjenim uvijek jer je mali trosak. Sto se same zamjene tice, nema razloga da ne uspijes sam.
Ako nemas kanal, trebaju ti dvije klocne odrezane u koso da mozes auto naterat gore da se podvuces lakse i to je to. Nemoj dizat auto dizalicok, pa se zavlacit ispod dok je samo na dizalici.
Ovaj cep ja nisam nikad mjenjo, originalni je grizao i nakon 300k. Osjetit ces da se teze odsarafljuje i zasarafljuje cijelo vrijeme, to je normalno.
Kad mjenjas filter goriva, dobro ti je nasut 2 deca goriva u kuciste filtera, lakse ce ti auto prebrodit zamjenu filtera. Dok je auto bio noviji, nisam sipao, uvijek je uspio prebrodit, kasnije ne. Lekcija naucena na parkingu u Zagrebu

Neznam koji je motor, ako imas poklopac na veliku gedoru na filteru ulja, nemoj pretezat “poklopac”. Kad zasarafljujes i osjetis da se naslonio, okreni jos malo i to je to. Isto tak, nemoj pretezat cep na karteru.
Nemoj sipat ulja preko crte, samo poslje kad se slegne, provjeri koliko ima, kad napuni filter i sve.
Ja sam imao 1.9 tdi, u njega ne stane 5l, pa sam kupovao 4+1l da mi ne ostaje pol litre u velikom kanisteru

A pod stare dane je litrenka s uljem sto ostane isla u gepek